لینوکس به عنوان یکی از سیستم های عامل قوی شناخته می شود که برای استفاده از این سیستم عامل فیلترشکن های مختلفی طراحی شده است که برخی از این فیلترشکن ها توانستند با سرعت بسیار مورد توجه بسیاری از کاربران قرار بگیرند. در ادامه راه هایی برای دانلود بهترین فیلترشکن لینوکس گفته می شود که کاربران می توانند از این روش ها برای دانلود این فیلترشکن ها استفاده کنند.
در ادامه این مقاله این سیستم عامل به همراه فیلترشکن هایی برای استفاده از آن به صورت کامل معرفی می شوند که در ادامه می توانیم به این اطلاعات به صورت کامل دسترسی داشته باشیم.
بهترین فیلترشکن های برای لینوکس کدامند؟
امروزه برای استفاده از سیستم های عامل مختلف محدودیت های بسیاری به وجود آمده که برخی از طراحان اپلیکیشن های مختلف توانستند با طراحی فیلترشکن های پر قدرت محدودیت های خود را کاهش دهند. در این قسمت اپلیکیشن هایی که با عنوان فیلترشکن برای لینوکس شناخته می شوند به صورت کامل معرفی می شوند که برخی از آن ها به صورت رایگان و برخی دیگر از آن ها با پرداخت هزینه قابل دسترس هستند.
شیر بت
یکی از بهترین وی پی ان ها می باشد. فیلترشکن شیر بت هم دارای اکانات رایگان برای کسانی که قصد هزینه کردن، ندارند، می باشد و هم دارای اکانت وی آی پی یا همان ویژه است که شما با پرداخت اندکی هزینه، می توانید به راحتی از طریق این فیلترشکن برای فعالیت های مختلف اقدام کنید.
پروتون وی پی ان
دانلود protonvpn برای لینوکس از طریق راه های مختلفی امکان پذیر است و نظرسنجی هایی که برای این فیلترشکن انجام شده نشان می دهد که این فیلترشکن برای سیستم لینوکس بسیار قوی عمل کرده است.
لنترن
این اپلیکیشن نه تنها برای این سیستم عامل بلکه برای سیستم های عامل دیگری مانند ویندوز و اندروید هم کاربرد دارد و افراد بسیاری می توانند از این اپلیکیشن برای شبکه های مجازی هم استفاده کنند. فیلترشکن لنترن سرور های مختلفی قرار داده شده که برخی از آن ها از سرعت اتصال بسیار بالایی برخوردار هستند.
فیلترشکن hide.me
یکی از اپلیکیشن هایی که با عنوان فیلترشکن برای لینوکس شناخته می شود توانسته دو گیگ اینترنت را برای هر ماه به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار دهد. این اپلیکیشن همچنین دارای سرعت بسیار بالا و ویژگی حفاظت از حریم خصوصی افراد است.
سایفون
فیلترشکن سایفون به گونه ای طراحی شده که برای سیستم های عامل مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد به گونه ای که برای هر کدام از این سیستم ها به خوبی هم عمل کرده است.
چگونه می توانیم فیلترشکن برای لینوکس را دانلود کنیم؟
دانلود فیلترشکن لینوکس با لینک مستقیم از طریق مراجعه به گوگل امکان پذیر است که می توانیم با مراجعه به گوگل و انجام جستجو های مختلف به لیست کاملی از این فیلترشکن ها برای این سیستم دسترسی پیدا کنیم. فیلترشکن برای لینوکس اوبونتو نشان داده که هر کدام از کاربران مختلف اگر بتوانند از فیلترشکن های مختلفی استفاده کنند سرعت خود را در استفاده از این شبکه مجازی و این سیستم بسیار حرفه ای افزایش می دهند.
علاوه بر استفاده از گوگل با مراجعه به گوگل پلی به که عنوان یکی از فروشگاه های اپلیکیشن های مختلف است می توانیم هر کدام از این اپلیکیشن ها را به صورت کامل دریافت کنیم.
نصب و راه اندازی فیلترشکن برای لینوکس
دانلود سایفون برای لینوکس از طریق مراجعه به گوگل امکان پذیر است و در کنار استفاده از لینک های مستقیم می توانیم نسبت به نصب و راه اندازی فیلترشکن برای لینوکس ویدیو های آموزشی را مشاهده کنیم که در هر کدام از این ویدیو های آموزشی نحوه راه اندازی این اپلیکیشن ها به صورت کامل توضیح داده شده است.
نصب و راه اندازی هر کدام از این اپلیکیشن های مختلف برای استفاده از این سیستم عامل متفاوت است و افراد باید با استفاده از اطلاعات کافی نسبت به نصب و راه اندازی هرکدام از این سیستم ها بپردازند. می توانید اقدام به راه اندازی وی پی ان آمریکا کنید که پروسه آن بسیار آسان و بدون دردسر می باشد.
برترین فیلترشکن برای لینوکس اوبونتو چیست؟
لینوکس اوبونتو نیز مانند سایر سیستم عامل ها به وی پی ان های حفاظتی نیاز دارد. البته از آنجایی که اوبونتو قدرت بسیار بیشتری نسبت به سایر پلتفرم ها دارد، می توان از VPN های معمولی نیز برای آن استفاده نمود. اما توصیه می شود که جهت حفظ عملکرد و قدرت این سیستم عامل، فیلترشکن های انحصاری را دانلود کنید. در حال حاضر فیلترشکن های NordVPN و ExpressVPN و HideMyAss برای لینوکس اوبونتو اولویت دارند.
فیلترشکن رایگان برای لینوکس
اتصال به vpn در لینوکس نشان داده که هر کدام از افراد مختلف می توانند با سرعت بسیار بیشتری از این سیستم برای خود استفاده کنند. فیلترشکن هایی که برای این سیستم عامل وجود دارد به دو صورت است که برخی از آن ها به صورت رایگان و برخی از آن ها با پرداخت هزینه هایی قابل خریداری می باشند. فیلترشکن برای لینوکس به صورت رایگان هم قابل دسترس است به گونه ای که برخی از افراد با استفاده از هر کدام از این اپلیکیشن ها به این موضوع اشاره کرده اند که هر کدام از آن ها از سرعت بسیار بالایی برخوردار بوده اند.
برترین فیلترشکن برای لینوکس دارای چه ویژگی هایی باید باشد؟
امروزه انتخاب یک فیلترشکن برای لینوکس امری سخت و دشوار است. دلیل این امر را می توان خاص بودن این سیستم عامل معرفی کرد. از این جهت تنها راه چاره، دانلود فیلترشکن هایی با ویژگی های انحصاری خواهد بود. برای این که بتوانید فیلترینگ را در سیستم عامل لینوکس دور بزنید، باید VPN هایی را انتخاب نمایید که دارای ویژگی های زیر باشند.
امکان پشتیبانی از پروتکل PPTP
سیستم عامل لینوکس، بر اساس پروتکل PPTP طراحی شده و از این پروتکل پشتیبانی می کند. از این جهت باید به دنبال فیلترشکنی باشید که بر اساس کد های PPTP طراحی شده باشد. به موجب این امر، همخوانی میان کد ها امکان پذیر می شود و یک اتصال بدون دردسر را تجربه خواهید کرد.
امکان شناسایی ویروس ها و بدافزار ها
یک وی پی ان مناسب برای سیستم عامل لینوکس، باید دارای آنتی ویروس باشد. دلیل این امر، این است که ویروس ها و بدافزار ها می توانند اطلاعات ذخیره شده بر روی این سیستم عامل را از بین ببرند. از این جهت فیلترشکن مخصوص لینوکس باید توانایی شناسایی ویروس ها را داشته باشد. علاوه بر این، باید بتواند آن ها را به صورت اتوماتیک از بین ببرند.
حفاظت از حریم شخصی
تمام اطلاعات و داده های انتقال یافته میان سرور و کاربر، باید رمزنگاری شود. این امر از افشاء اطلاعات هویتی سیستم عامل و کاربر جلوگیری می کند. بدین ترتیب قبل از دانلود یا خرید فیلترشکن برای لینوکس، به این امر توجه کنید. وی پی ان های رمزنگاری شده بهترین گزینه برای این سیستم عامل حساس خواهند بود.
دارا بودن سرور های پرسرعت
برای این که در زمان اتصال سیستم عامل لینوکس به فیلترکشن دچار مشکل نشوید، نیاز به سرور های متعدد دارید. از این جهت وی پی ان های این سیستم عامل باید دارای چندین سرور مختلف باشند. توصیه می شود که حتما از VPN هایی استفاده کنید که سرور های آن توسط کشور های مختلف، پشتیبانی شود. هر چه تعداد سرور ها بیشتر باشد، امکان کانکشن دائمی و پرسرعت نیز افزایش می یابد.
آموزش استفاده از فیلترشکن لینوکس
فیلترشکن برای لینوکس رایگان عبارتی است که می توانیم با جستجو کردن آن در گوگل به لیست کاملی از این اپلیکیشن ها که به صورت رایگان برای این سیستم طراحی شده اند دسترسی پیدا کنیم. در کنار دانلود هر کدام از این اپلیکیشن ها می توانیم به اطلاعاتی در ارتباط با آموزش نصب و راه اندازی و همچنین استفاده از آن ها دسترسی داشته باشیم که برخی از این اطلاعات برای کاربران بسیار کاربردی است. آموزش استفاده از فیلترشکن برای linux علاوه بر این که در گوگل به صورت کامل وجود دارد در شبکه های مجازی مختلف هم در قالب ویدیو هایی تهیه شده است.
آموزش ساخت فیلترشکن برای لینوکس
جهت ساخت یک فیلترشکن انحصاری برای این سیستم عامل نیازمند سرور های مجازی هستید. با یک سرچ ساده در مرورگر اینترنتی خود می توانید وبسایت های ارائه دهنده این سرور ها را پیدا کنید. پس از آن لازم است تا با پیروی از دستورالعمل وبسایت، پروتکل PPTP را انتخاب کرده و سرور مورد نظر را استخراج نمایید. در نهایت با انتخاب نام کاربری و پسورد مناسب، یک VPN لینوکس انحصاری خواهید داشت.
برترین فیلترشکن برای لینوکس چیست؟
امروزه اکثر کاربران به دنبال فیلترشکن برای لینوکس رایگان هستند. یکی از بهترین وی پی ان هایی هم به صورت رایگان و هم به صورت پولی برای این سیستم عامل طراحی شده، v2ray است. این فیلترشکن امکان کانکشن پایدار را به ارمغان می آورد. از سوی دیگر دارای قابلیت چند کاربره است و چند نفر به صورت همزمان می توانند از این فیلترشکن برای لینوکس استفاده کنند.
آیا تحریم شکن هم برای لینوکس داریم؟
تحریم شکن، یک سامانه داخلی برای دور زدن تحریم های اینترنتی است. در حال حاضر این سامانه، نرم افزاری را در اختیار کاربران قرار داده که از سیستم عامل لینوکس نیز پشتیبانی می کند. از این جهت شما می توانید با داشتن این نرم افزار، به راحتی فیلترینگ لینوکس را دور بزنید. برای دستیابی به تحریم شکن نیز باید وارد وبسایت “شکن” شوید. توجه داشته باشید که با داشتن این تحریم شکن، دیگر نیازی به VPN نخواهد بود.
فیلترشکن های لینوکس قانونی و معتبر هستند؟
در کشور ایران استفاده از شبکه های مجازی مختلف غیر قانونی اعلام شده و افرادی که از فیلترشکن برای متصل شدن به این شبکه های مجازی استفاده می کنند فعالیت غیر قانونی را انجام می دهند.
با این وجود استفاده از فیلترشکن برای لینوکس نه تنها در کشور ایران بلکه در کشورهای دیگر هم انجام می شود و افراد با استفاده از هر کدام از این اپلیکیشن ها می توانند سرعت اتصال خود را در این سیستم عامل افزایش دهند. با وجود چنین محدودیت هایی برخی از افراد با فعالیت خود در هر کدام از این شبکه های مجازی درآمدی را به دست می آورند که آن ها به اجبار از این فیلترشکن ها استفاده می کنند.
کدام فیلترشکن های لینوکس نا امن و خطرناک هستند؟
همانطور که فیلترشکن های مختلفی برای این سیستم عامل معرفی شده اند که دارای امنیت و سرعت اتصال بسیار بالایی هستند برخی از اپلیکیشن های دیگر نا امن و خطرناک هستند به گونه ای که اطلاعات افراد را در اختیار افراد دیگری هم قرار می دهند. فیلترشکن برای لینوکس از اهمیت بسیار ویژه ای برخوردار شده و افراد باید در هنگام استفاده از هر کدام از این فیلترشکن ها شرایط مختلفی را در نظر بگیرند تا بتوانند از اپلیکیشن هایی استفاده کنند که امنیت بسیار بالایی را دارند و هیچ مشکلی را برای کاربران به وجود نمی آورند.
معروف ترین فیلترشکن های اشتراکی برای لینوکس کدامند؟
فیلترشکن ها برای سیستم عامل لینوکس مانند سیستم های عامل دیگر هم به دو صورت طراحی شده اند که برخی از آن ها تک کاربره هستند و فقط یک نفر از آن ها می تواند استفاده کند و برخی دیگر چند کاربره و به صورت اشتراکی هستند. برای مشاهده لیست کاملی از اپلیکیشن هایی که با عنوان فیلترشکن برای لینوکس طراحی شده اند و به صورت اشتراکی هستند می توانیم جستجو های مختلفی را در گوگل انجام بدهیم که با انجام هر کدام از این جستجو های مختلف می توانیم به اطلاعات بسیار زیادی در ارتباط با این اپلیکیشن ها دسترسی پیدا کنیم.
پینگ های مختلف برای سیستم عامل های لینوکس
پینگ، عامل مهمی در تعیین سرعت یک فیلترشکن برای لینوکس می باشد. این معیار، به بررسی سرعت IP می پردازد و بهترین سرور را در اختیارتان قرار می دهد. جهت دریافت پینگ های قابل پشتیبانی لینوکس باید وارد show applications شوید و گزینه Terminal را انتخاب کنید. با جستجو کلمه ping، تمام پینگ های فعال برای این سیستم عامل پدیدار خواهند شد.
کدام فیلترشکن های لینوکس نیاز به سرور اختصاصی دارند؟
فیلترشکن ها نه تنها برای سیستم عامل لینوکس بلکه برای سیستم های عامل دیگر هم به دو صورت طراحی شده اند که برخی از آن ها خودشان دارای سرور های خصوصی و برخی دیگر به گونه ای طراحی شده اند که افراد باید سرور های مخصوصی را به آن ها وارد کنند. استفاده از فیلترشکن برای لینوکس امروز افزایش بسیار زیادی را داشته به گونه ای که برخی از افراد به دنبال خریداری سرورهای مخصوصی برای هر کدام از این فیلترشکن ها هستند تا بتوانند در هنگام استفاده از این سیستم عامل سرعت خود را افزایش دهند. مثلا شما با خرید سرور اختصاصی وی پی ان سوئیس دسترسی فوق العاده ای به فضای ابری خواهید داشت.
قوی ترین فیلترشکن برای لینوکس فدورا
آنچه برای این سیستم عامل اهمیت دارد، تعداد بالای سرور ها و تنوع آن ها می باشد. از این جهت می توان فیلترشکن های Private tunnel و ExpressVPN را بهترین گزینه برای لینوکس فدورا خواهد بود. دلیل این امر، این است که vpn های نام برده شده، دارای بیش از ۲ هزار سرور هستند. به همین دلیل کانکشن پایدار و بدون قطعی را برای این سیستم عامل تضمین می کنند.
فیلترشکن برای کالی لینوکس داریم؟
کالی لینوکس، جدید ترین پایگاه توزیع این سیستم عامل است که نفوذ اینترنت را مورد ارزیابی قرار می دهد. در حال حاضر وی پی ان هایی نظیر cyberghost عملکرد خوبی بر روی کالی لینوکس نشان داده اند. از آنجایی که این سیستم عامل نیازمند آپدیت های متعدد است، همچنان فیلترشکن اختصاصی ندارد.
به همین دلیل می توانید از تمام فیلترشکن های موجود در اینترنت برای اتصال آن استفاده کنید. البته توصیه می شود که فیلترشکن هایی را برای کالی لینوکس در نظر بگیرید که از رمزنگاری بسیار بالایی برخوردار باشند.
سوالات متداول
-
آیا فیلترشکن برای لینوکس باعث افزایش حجم اینترنت می شود؟
فیلترشکن برای لینوکس مانند فیلترشکن برای شبکه های مجازی دیگر باعث افزایش حجم مصرفی اینترنت می شود.
-
حجم فیلترشکن برای لینوکس به چه میزان است؟
فیلترشکن برای لینوکس دارای حجم های مختلفی است که افراد با توجه به حجم مورد نظر خود می توانند این اپلیکیشن ها را دانلود کنند.
-
آیا استفاده از فیلترشکن برای لینوکس در کشور ایران هم انجام می شود؟
در کشور ایران برخی از افراد از این سیستم عامل استفاده می کنند که آن ها باید برای افزایش سرعت خود از فیلترشکن های مختلف استفاده کنند.
منبع: localadmins.com